Категории
Промоции
Movie
 
АКНЕ И ЧЕРНИ ТОЧКИ РАЗПРОДАЖБА НА ДАМСКА МОДА КАРТИНИ ЖИВОПИС

Черни точки

Как да премахнем черните точки по безболезнен начин без да харчим пари за козметик и скъпи процедури? 

Можете да направите това с иновативния уред за премахване на черни точки /комедони/. 

Изработен от хипоалергична медицинска стомана, този лесен за употреба инструмент ще ви спести доста пари и проблеми с кожата. Използването му е много лесно и просто. Следвайте следните стъпки:

1. Направете си парна баня на лицето, или направете почистването след продължителен горещ душ или след като си вземете вана, за да може кожата да е отпусната и порите да се отворят. 

2. Почиствайте инструмента със спирт, преди и след всяка употреба. Ръцете също трябва да са измити.


3. С внимателни движения избутвайте комедоните от горе надолу с помощта на халката, ако пората е затворена – първо я пробийте внимателно и без натиск с острата страна на инструмента. Не натискайте твърде, кожата е по-нежна в периферията на лицето и ако прекалите можете да разраните епидермиса.

4. След като сте почистили лицето с инструмента, дезинфекцирайте кожата със спирт или козметичен лосион на спиртна основа, за да избегнете инфекции. За финал нанесете хидратиращ продукт, който ще попие по-добре и ще има по-силен ефект заради отпушените пори.

Редовното почистване на черните точки поддържа кожата чиста и гладка, порите стегнати, и предпазва от появата на акне и несъвършенства.

Новини

УЧАСТВАЙ В ИГРАТА - СПОДЕЛИ И СПЕЧЕЛИ 50 ЛЕВА
прочети още

Добавена на: 10/12/2015

Как да премахнем черните точки по безбо … прочети още

Добавена на: 12/08/2013

placeholder Всички права запазени Маркиза Груп ООД
Бутик Маркиза © 2007 - 2017