Условия нa ползване

Добре дошли в онлайн бутик Маркиза.

Моля прегледайте внимателно общите условия за ползване, които са в сила докато ползвате този сайт:

 
 1. Посещаването на онлайн бутик Маркиза - / с адреси www.boutique-marquise.com, www.shop.marquise-group.com / и извършването на каквито и да било действия в него от Вас означава, че вие приемате настоящите условия за ползване.
 2. Онлайн бутик Маркиза е собственост на „Маркиза Груп” ООД, като собственикът си запазва правото да променя условията за ползване на сайта по всяко време, като новите условия влизат в сила в момента на публикуването им. „Маркиза Груп” ООД може по всяко време да променя, мести, добавя или изтрива компоненти от този сайт без предупреждение.
 3. В съдържанието на онлайн бутик Маркиза са използвани запазени знаци и лога, снимки от каталози и фотосесии на различни фирми и правата върху тези материали принадлежат на съответната фирма. Всички останали материали от съдържанието на сайта (включително, но не само снимки, графики, текст, илюстрации и дизайн) са собственост на „Маркиза Груп” ООД.
 4. Съдържанието на онлайн бутик Маркиза е предназначено единствено за персонално, некомерсионално (с изключение на купуване на продукт или услуга) използване от потребителите му. Вие може да копирате материали от нашият Сайт единствено за персонална употреба. Абсолютно е забранено всякакво копиране, възпроизвеждане, публикуване, предаване, дистрибутиране, показване, променяне, продаване, използване на съдържанието на онлайн бутик Маркиза или части от него.
 5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., изпратени или предложени от вас чрез онлайн бутик Marquise, или във връзка с използването на този сайт остават собственост на „Маркиза Груп” ООД и в този смисъл „Маркиза Груп” ООД няма ограничения в използването им и не дължи каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.
 6. Използвайки онлайн бутик Маркиза Вие се съгласявате да получавате електронни информационни писма за промени или допълнения в сайта, нови продукти, промоции и т.н.
 7. В случаите, когато посредством онлайн бутик Marquise е реализирана продажба „Маркиза Груп” ООД поема произтичащите от това задължения. Под „продажба” следва да се разбира, че след направена от Вас заявка, ние сме Ви изпратили поръчаните от Вас продукти, а Вие сте ги платили.
 8. „Маркиза Груп” ООД не носи отговорност в случай, че поръчания продукт не е наличен или не може да бъде доставен в желания от клиента срок. В случай на невъзможност за изпълнение на направената поръчка, клиентът ще бъде оведомен своевременно.
 9. Ние полагаме всички усилия да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на Вашия монитор зависят от настройките и качествените показатели на самия монитор ние не може да гарантираме, че Вашият монитор ще покаже актуалните цветове.
 10. „Маркиза Груп” ООД не носи отговорност за каквито и да било действия и последствия, произтичащи или свързани с изпозването на онлайн бутик Marquise, с изключение на описното в т.7.
 11. Различните производители имат различни критерии за размери и стандарти, поради което е възможно да има разминаване в очаквания размер. За коректното установяване на желания размер, използвайте предоставените в категория РАЗМЕРИ таблици и описания. В случай, че размерът, който сте поръчали не ви усовретворява, можете да замените или върнете закупения продукт, съгласно условията за Рекламации и връщане.
 12. В онлайн бутик Маркиза може да има препратки към други сайтове, които не са под контрол на „Маркиза Груп” ООД и където важат различни от настоящите правила за ползване.
 13. Продуктите, предлагани в онлайн бутик Маркиза, чиито производители са фирми различни от Маркиза Груп ООД, могат да изискват по-дълъг срок на изработка и доставка. В тези случаи срокът е или упоменат в описанието на продукта, или клиентите ще бъдат оведомени при поръчка. Отговорност за качеството на продуктите носи фирмата производител или вносител.
 14. Маркиза Груп ООД не носи отговорност за недоставени пратки или неизпълнени срокове на доставка, в случай че предоставените данни от клиента са непълни или неверни, или клиентът не е бил на посочения адрес за да получи своята пратка.
 15. Всеки продукт може да бъде върнат в срок от 7 дни от получаването му, в случай че отговаря на условията за Рекламации и връщане - моля прочетете внимателно описаните условия за Рекламации и връщане.
 16. Партньорските обекти, посочени в контактите на онлайн бутик Маркиза предлагат само частичен асортимент от изложения в онлайн бутик Маркиза, и „Маркиза Груп” ООД не носи отговорност за неналичие или липса на определени продукти в партньорските обекти. За наличности и справки, обръщайте се към съответния партньор на посочените координати.
 17. В случай, че клиентът е потвърдил заявка, но при получаване е отказал да вземе пратката, клиентът дължи на „Маркиза Груп” ООД разходите по доставка и връщане на заявените продукти. В случай, че клиентът откаже за възстанови дължимите разходи, „Маркиза Груп” ООД има право да потърси дължимата сума по всички познати законови начини.
 18. Клиенти, които са упражнили злоупотреба в онлайн бутик Маркиза или имат непогасени задължения към „Маркиза Груп” ООД следва да бъдат воведени в Черен спсък на клиенти и данни за тях могат да бъдат предоставени на органите на реда и съдебната система.
 19. Регистрацията в онлайн бутик Маркиза не е задължителна. Тя носи на регистрираните клиенти допълнителни възможности и бонуси при пазаруване в онлайн бутик Маркиза. Регистрираните клиенти могат да проследяват състоянието на своите поръчки, да трупат бонус точки и да пазаруват чрез събраните бонус точки, да запазват за по-късен преглед избрани продукти.
 20. „Маркиза Груп” ООД си запазва правото на корекция над посочените в сайта цени по всяко време, като новите цени влизат в сила от момента на публикуването им. Намаленията на продукти с промоционална и рекламна цел могат да бъдат променяни и прекратявани по всяко време, съобразно целите на текущата рекламна кампания. Новите цени влизат в сила в момента на публикуването им.
 21. „Маркиза Груп” ООД има право да издава специални права на избрани клиенти, като постоянна отстъпка или друга форма на преференция. Клиентите със специални права, трябва да представят необходимите документи, талони, карти или кодове, които удостоверяват техните специални права при използване на онлайн бутик Маркиза, в противен случай могат да им бъдат отказани съответните преференции.
 22. „Маркиза Груп” ООД си запазва правото да добавя рекламни материали, подаръци или мостри заедно с поръчаните продукти, по преценка на служителите или в зависимост с текущата рекламна кампания.
 23. „Маркиза Груп” ООД може да провежда периодично анкети, игри с награди или други промоционални кампании, като с участието си в играта или записването си в съответната кампания, клиентът автоматично приема условията на съответната игра или кампания и произтичащите от нея действия.
 24. „Маркиза Груп” ООД не носи отговорност, в случай че малолетни или непълнолетни лица използват онлайн бутик Маркиза и правят поръчки. При финализирана и потвърдена от клиента поръчка важат всички гореупоменати условия и клиента следва да се третира като дееспособен и виновен при неспазване на условията на онлайн бутик Маркиза.
 25. За всички неупоменати условия за ползване на онлайн бутик Маркиза важат установените в българското законодателство норми.
При възникване на допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати.
 

 

placeholder Всички права запазени Маркиза Груп ООД
Бутик Маркиза © 2007 - 2017