Доставка и рекламации

Доставка на артикулите
За ваше удобство, доставката се осъществява от куриерска служба Спиди или Еконт, които доставят Вашата поръчка директно в дома, офиса Ви или на друг посочен от Вас адрес в България. Цената за доставка не е включена в цените на продуктите и се заплаща отделно, освен ако в описанието на продукта не е посочено друго. Стойността на доставката е както следва:
 • 5.90 лв - за цялата страна, при поръчки на стойност до 100 лева
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчки на стойност над 100 лева
Срок на доставка

Вашата поръчка ще бъде доставена в срок от 1 до 5 работни дни, след като бъде потвърдена от вас. След като получим вашата поръчка, наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за потвърждение на поръчаните продукти, наличности и адрес за доставка. В случай, че не можем да ви открием на посочения телефон, или данните за връзка, които сте оставили са неверни, поръчката ви ще бъде отменена в срок от 5 работни дни. Ако сте редовен клиент, поръчката може и да не бъде потвърдена по телефон, по преценка на служителя, който я обработва.

В случай, че клиента изисква експресна доставка или фиксиран час за получаване, към таксата за доставка се начислява сума от 2,00 лева. Нашият екип прави всичко възможно за да получите своите поръчки в желания срок, но в случай на независещи от нас обстоятелства като лоши атмосферни условия, блокирани пътища, липса на получател на адреса при доставка и други, ние не носим отговорност за забавянето на доставката.

Плащане

Заплащането на поръчаните от Вас продукти се осъществява по няколко начина - при пускане на заявка вие можете да изберете най-удобния за вас вариант:

 • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - при доставяне на пратката от куриер. Така Вие не заплащате нищо преди да сте получили желаните продукти.
 • EASYPAY - при доставка на продукти на адрес, различен от адреса за плащане - например когато изпращате подарък. Плащането става предварително и при доставка получателя не заплаща нищо.
 • БАНКОВ ПЪТ - при по-големи заявки или при нестандартни поръчки си запазваме правото да изискваме предварително заплащане или капаро
Рекламации и връщане

За нас е важно нашите клиенти да останат удовлетворени от направените при нас покупки. В случай, че доставените продукти не отговарят на поръчаните от Вас или не сте удовлетворени от тях, Вие можете да ги върнете в срок от 7 дни, а ние ще Ви върнем обратно сумата, която сте заплатили за продуктите. Прочетете внимателно условията за връщане.

ВНИМАНИЕ - препоръчваме отварянето на пратките пред куриера, за установяване на липси, повреди и друг вид щети. Ние застраховаме всички пратки за да ги предпазим от транспортни повреди, загуба или кражба, но застраховката не важи ако възникналата щета не се установи пред куриера в момента на получаване. Поради тази причина, рекламации за липси или транспортни повреди ще бъдат уважени, единствено ако те бъдат установени при получаване на място от куриера и той е създал протокол за щетите.

Когато желаете да върнете получения продукт, без значение от причината, трябва да спазите следните условия:

 • Трябва да ни оведомите, че желаете да върнете продукта на тел. 0878 61 40 60 или на нашия имейл: info@marquise-group.com
 • Върнатия продукт трябва да бъде в ориригиналната си опаковка и със съпровождащата го документация, ако има такава.
 • Продуктът трябва да бъде върнат в срок от 7 дни от получаването му.
 • Доставката и връщането на продуктът е за сметка на клиента, независимо от причината на връщане.
 • След като получим върнатия продукт, ако продуктът отговаря на условията за рекламация, ние ще ви върнем парите, които сте заплатили за него на посочена от вас банкова сметка в срок от 20 работни дни. Възстановява се само сумата, заплатена за продуктите, без транспортните разходи.
 • В случай, че желаете да замените продукта или да ползвате сумата за връщане за закупуване на други продукти от онлайн бутик Маркиза, ние ще заредим вашия акаунт със сумата веднага, без изчакване от 20

Рекламации НЕ се приемат в случай, че:

 • Рекламацията е за липси или транспортна повреда, които не са установени в момента на получаване на пратката в присъствието на куриера и няма изготвен протокол за възникналите щети.
 • Продуктът има следи от ползване или остатъчни миризми /при дрехи, обувки и бельо - дезодоранти, парфюми, цигарен дим, перилни препарати, други/
 • Продуктът е повреден в следствие на неправилна употреба
 • Цялостта на опаковката е нарушена или е загубила търговския си вид
 • Срокът за връщане не е спазен
 • Пратката, която връщате е изпратена към нас с наложен платеж - такива пратки няма да бъдат приемани при нас, а рекламацията няма да бъде уважена поради неспазване на условията на рекламация.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите служители с радост ще ви съдействат за разрешаването на възникнали проблеми и въпроси.

 

placeholder Всички права запазени Маркиза Груп ООД
Бутик Маркиза © 2007 - 2017