Блондинката – част I

Публикувано November 21, 2013 от Николай Пощаров

Кое е първото нещо, което ви идва наум като чуете думата блондинка?

От една страна нестихващия интерес на силния пол към русокосите красавици, а от друга превърналото се в мит схващане, че златните къдри са символ на недотам зашеметяващ интелект…
Въпреки това обаче, русата грива винаги е била на мода. Това е и причината толкова много известни актриси и певици да предпочетат златистите нюанси за косите си. Русата коса внася светлина в лицето и го обгръща с блестящ ореол – това свежда до минимум шанса да останете незабелязани.
Ако и вие сте част от голямото семейство на блондинките, следващите съвети ще ви разкрият как да подчертаете русите коси и да изглеждате добре всеки ден.

Лицето

Кожата на естествените блондинки обикновено е много светла, понякога с руменина. Когато нанасяте фон дьо тен внимателно избирайте цвета, той трябва да е един тон по-светъл от вашата кожа. Най-добре го тествайте на ръба на челюстта. Ако цветът му се слее с този на кожата, избрали сте точния нюанс.

Пудрата също трябва да е по-светла, защото когато кожата се омазнява през деня, пудрата потъмнява и понякога става на петна. Използвайте я в много малки количества, за предпочитане в свободна форма.

Ако не сте привърженик на фон дьо тен-ите и пудрите, купете си крем за лице с отразяващи частици. Той овлажнява и подхранва кожата и в същото време й придава блестящ здрав вид като дискретно отразява светлината и прикрива малките недостатъци.

Използвайте руж само ако нямате естествена руменина. Най-подходящи са бледорозовите нюанси.

”Част II - очите, устните"

01.12.2003// Nikkol
Снимки: Maybelline

Коментари

Твоето име:

Твоят email:

Твоят коментар: Бележка: HTML не е преведен!

Въведи кодът от кутия по-долу:Напиши коментар
placeholder Всички права запазени Маркиза Груп ООД
Бутик Маркиза © 2007 - 2017